Wifi reparatie Schiedam

Een snelle oplossing begint met een diepgravende diagnose. En net zoals bij uw huisarts, draait het hier dan om heldere communicatie. Als u snel een oplossing wenst, dan is het zaak dat de professionele reparateur van Kingtel.nl samen met u achterhaalt wat het concrete probleem is.

Wij zijn de specialist in onze branche 

Het meest voorkomende probleem is een zwak of wegvallend Wi-Fi signaal. Dit komt vaak omdat de standaard wifi modem / router een te zwak zendvermogen heeft. Vaak wordt deze ook nog eens in de meterkast geplaatst waar extra omgevingsfactoren het signaal nog verder afzwakken

Waarom laten repareren?

Wij adviseren in dat geval om een sterker access point te gebruiken en deze buiten de meterkast op te hangen. Een access point met een hoog zendvermogen welke niet al te prijzig is.

Wifi problemen

Geeft je laptop, tablet of smartphone een authenticatie probleem? Speel dan eens met de instellingen van de beveiliging van je draadloze router. Probeer bijvoorbeeld WPA2 met TKIP of WPA2 met AES. Werkt dat niet? Probeer dan eens WPA in plaats van WPA2. Er zal zeker een beveiligingsinstelling bij zitten waarmee je Android toestel of iPhone wel verbinding kan maken met WiFi.

Wifi problemen

Als u de wifi niet meer aan/uit kunt zetten bij instellingen en deze knop grijs kleurt (greyed out), dan kunnen wij u helaas niet helpen. De wifichip in het moederbord is defect en onmogelijk te repareren. U zult moeten terugvallen op de garantie bij Apple.

Neem contact op

Een paar feiten

30

jaar ervaring

100%

Transparantie

2000+

Voltooide reparatie