Welkom op onze website

Kingtel is een professioneel reparatiebureau waar alleen deskundige monteurs werken. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw telefoon het beste kunnen repareren. Het aanschaffen van een nieuwe telefoon is tegenwoordig een kostbare zaak, daarom is het fijn als uw telefoon zo voordelig mogelijk kan worden hersteld. Wij werken altijd zo netjes mogelijk, zodat u na de reparatie ook nog veel plezier aan uw telefoon kunt beleven.

One-stop shop oplossing

Kingtel is al jarenlang gespecialiseerd in Smartphone reparatie en iPad reparatie. Kingtel is vanaf Januari 2001 gevestigd in het centrum van Schiedam op een toegankelijke locatie. Onze klanten kunnen met of zonder afspraak binnen lopen. De meeste reparaties zijn binnen een half uur klaar. Op onze website kunt u de actuele reparatie prijzen vinden. Onze monteurs staan klaar om u zo snel mogelijk te helpen bij een Smartphone reparatie en iPad reparatie. Onze klanten kunnen in die tijd even een rondje lopen door de stad of een lekker bakje koffie of thee drinken bij ons in de winkel.

HET PROCES IS SIMPEL

1. U BELT ONS

2. AANKOMST EN DIAGNOSE

3. REPARATIE

4. APPARAAT AFHALEN

Garantie

Kingtel gebruikt uitsluitend originele onderdelen met garantie. Bij ons is het doel om alle reparaties uit te voeren terwijl onze klanten wachten zodat er geen wachtlijsten ontstaan. De meeste reparaties zijn daarom ook “Klaar terwijl u wacht”. Als een reparatie meer tijd nodig heeft voor een uitgebreider onderzoek dan communiceren wij onze klanten hoe lang het maximaal kan duren. Meestal is dit niet langer dan 3 dagen. Naast Smartphone reparatie en Tablet reparatie kunnen onze monteurs alle andere Apple producten repareren. Voor een iPod reparatie, MacBook reparatie en iMac reparatie kunt u ook bij Kingtel terecht. Voor leuke accessoires en gadgets kunt u ook terecht in onze winkel in het centrum van Schiedam. We hebben een ruim aanbod hoesjes, kabels en opladers. Ook al heeft u geen Smartphone reparatie of iPad reparatie nodig, dan kunt u voor leuke accessoires of gadgets bij Kingtel terecht. Onze assortiment wordt regelmatig vernieuwd en bijgevuld met nieuwe gadgets. Kom snel naar de Broersveld 91b in Schiedam en beleef de unieke service van Kingtel schiedam!

Barst in je scherm voorkomen?

Wil je een barst in je scherm een volgende keer voorkomen? Dan is het misschien een goed idee om een screenprotector aan te schaffen. Deze beschermt je beeldscherm en zorgt ervoor dat er minder snel een barst zal ontstaan wanneer je je telefoon laat vallen. Voordat je de screenprotector aanbrengt, moet je wel even het scherm goed schoonmaken. Screenprotectors worden op maat gemaakt en er is er dus ook zeker eentje voor jouw type telefoon te vinden. Er zijn ook speciale modellen voor gebogen en afgeronde schermen beschikbaar.

Blijf niet rondlopen met een kapotte scherm

Hoe leuk en creatief deze oplossing ook is, blijven rondlopen met een kapot scherm van je iPhone of andere smartphone is natuurlijk niet handig. Je kunt niet meer van alle functies gebruikmaken, swipen gaat niet meer en het beeld is niet meer duidelijk. Allemaal problemen veroorzaakt door een kapot scherm.

Gratis reparatie

Wat niet iedereen weet is dat je telefoon vaak verzekerd is tegen schade. Als de telefoon binnenshuis is gevallen dan valt dit binnen de inboedelverzekering. Valt hij op vakantie kapot dan kun je weer terugvallen op je reisverzekering. Heeft iemand anders de schade veroorzaakt? Dan kun je beroep doen op de aansprakelijkheidsverzekering.