Wifi werkt niet op telefoon

Wifi werkt niet op telefoon. Tegenwoordig kunnen wij ons geen leven meer voorstellen zonder een telefoon of het internet. Alleen komt het helaas wel eens voor dat de wifi niet werkt op uw telefoon of dat het heel traag is. Dit kan zorgen voor onprettige situaties. Misschien moet u namelijk wel een belangrijk appje sturen, maar doet de wifi het opeens niet meer en is uw data op. Dan zijn er niet veel dingen meer die u kunt doen. U kunt bijvoorbeeld aan de buren vragen of je gebruik mag maken van hun wifi netwerk. Alleen is dit geen optie als jullie bij dezelfde provider zitten en die een storing heeft. Ook kunt u wachten en hopen op dat uw wifi zo snel mogelijk terug is. Of u kunt controleren of het een storing is of een fout met uw router. Hieronder gaan wij u uitleggen wat u moet controleren om te proberen uw wifi weer terug te krijgen.

Wat moet u controleren – Wifi werkt niet op telefoon

Er zijn een aantal oplossingen die ervoor kunnen zorgen dat u uw wifi terugkrijgt. Het eerste wat u kunt proberen als de wifi op uw telefoon niet werkt is het controleren van de lampjes op uw router. Aan de lampjes van de router kan je namelijk zien of er iets fout is met uw router. Als u bij uw router bent aangekomen kunt u kijken of u meer lampjes ziet dan normaal gesproken. En als u nog niet vaak genoeg bij de router bent geweest om te weten welke lampjes normaal aan staan, kunt u de handleiding erbij pakken. In de handleiding van uw router staat namelijk precies uitgelegd wat elk lampje betekent.

Wat u ook kunt proberen is het opnieuw opstarten van de router. Het opnieuw opstarten van uw router kan namelijk zorgen er meestal voor dat de bugs weer opgelost zijn. Na het opnieuw opstarten kunt u controleren of de wifi het weer doet. Wifi werkt niet op telefoon? Neem dan contact op met KingTel, dan kunnen onze werknemers u nog een aantal mogelijke oplossingen geven.

Wifi werkt niet op telefoon

Contact

Wilt u meer te weten komen over wifi werkt niet op telefoon? Of heeft u een vraag over een van onze andere producten. Dan kunt u ons gerust telefonisch of via de mail bereiken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 273 2233. Als u liever een mail naar ons wilt sturen kan dat naar info@kingtel.nl. Komt u liever langs bij onze vestiging? Dan bent u natuurlijk van harte welkom, de koffie staat klaar! Adres: Broersveld 91 B 3111 LE Schiedam.