Telefoon winkel Schiedam

Is uw telefoon kapot of beschadigd gegaan en bent u op zoek naar een telefoon winkel Schiedam? KingTel kunt u daarbij helpen. Wij van KingTel doen namelijk aan reparatie en vervanging aan telefoonschermen. Wij maken gebruik van producten van de beste kwaliteit, daarom geven wij u een garantie van 1 jaar. Dit doen wij omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze producten van hele goed kwaliteit zijn en dat ze gemakkelijk een jaar meegaan.

Zwart scherm na val – Telefoon winkel Schiedam

Is uw telefoon scherm zwart geworden nadat u hem op de grond heeft laten vallen? Dan is dat hoogst waarschijnlijk de reden waarom u niks meer ziet op uw scherm. Een zwart scherm komt meestal voor als u uw telefoon plat op het scherm is gevallen. Een volledig zwart scherm is natuurlijk heel vervelend en er is helaas maar 1 oplossing voor en dat is om uw scherm te laten vervangen bij bijvoorbeeld een telefoon winkel Schiedam of een Apple/Samsung store. Wij van KingTel zijn ook instaat om het scherm van uw telefoon te vervangen tegen een lage prijs.

Van strepen of vlekken naar een zwart telefoon scherm

Had u voordat uw scherm zwart werd al vlekken of strepen op uw scherm? Dat betekent dat de vlekken of strepen zich verspreid hebben over uw gehele telefoon scherm. De vlekken of strepen betekenen dat er een aantal pixels kapot zijn. Doordat uw telefoon geen controle meer heeft over die pixels, zullen de pixels een streep of vlek creëren in uw beeld. Hoe langer u wacht met het laten repareren van uw scherm, des te meer dode pixels erbij komen. Zo verspreiden de strepen zich over uw scherm. Wij raden u aan om zo snel mogelijk uw scherm te laten repareren wanneer u vlekken of strepen opmerkt. Dit bespaart u namelijk een hoop frustratie en een volledig zwart beeldscherm. Als u nog wat extra informatie of advies wilt hebben kunt u contact opnemen met KingTel, wij zijn namelijk een telefoon winkel Schiedam.

Telefoon winkel Schiedam

Contact

Wilt u meer te weten komen over telefoon winkel Schiedam? Of heeft u een vraag over een van onze andere producten. Dan kunt u ons gerust telefonisch of via de mail bereiken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 273 2233. Als u liever een mail naar ons wilt sturen kan dat naar info@kingtel.nl. Komt u liever langs bij onze vestiging? Dan bent u natuurlijk van harte welkom, de koffie staat klaar! Adres: Broersveld 91 B 3111 LE Schiedam.