Telefoon reparatie Spijkenisse

Telefoon reparatie Spijkenisse? Bent u opzoek naar goedkope en snelle telefoon reparatie Spijkenisse? Dan bent u bij KingTel aan het juiste adres. Zoals de meeste mensen wel weten raken smartphones heel snel beschadigd. Tegenwoordig worden telefoons elke dag gebruikt en is het dus uitermate frustrerend als er iets niet goed werkt of helemaal niet meer werkt. Wij van KingTel willen u zo snel mogelijk van de problemen met uw telefoon afhelpen.

Wij van KingTel repareren bijna alle soorten telefoons, zoals alle varianten van de iPhone en Samsung. Ook krijgen wij regelmatig de vraag of wij ook iPads repareren. Het antwoord op die vraag is ja, wij repareren ook alle soorten iPads en doen aan iMac en PC reparaties. Als u bij ons uw devices laat repareren zijn deze in een mum van tijd weer zo goed als nieuw.

Telefoon reparatie Spijkenisse is vaak gratis

Veel mensen weten niet hun telefoon vaak verzekerd is tegen schade. Bijvoorbeeld als uw telefoon schade oploopt terwijl u binnenshuis bent, valt dit onder de inboedelverzekering. Of loopt uw telefoon schade op terwijl u op vakantie bent? Dan valt dit onder uw reisverzekering. Het komt ook wel eens voor dat iemand anders uw telefoon per ongeluk kapot laat vallen. Als dat gebeurd kunt u gebruik maken van de aansprakelijkheidsverzekering. Zoals u leest kan het repareren van uw telefoon vaak op de kosten van de verzekering. Voor telefoon reparatie Spijkenisse neem contact op met KingTel, wij helpen u graag met het repareren van uw telefoon.

Garantie

Bij sommige telefoon reparatie bedrijven krijg je garantie op het laten repareren van een telefoon. Als u uw telefoon laat repareren bij KingTel krijgt u ook garantie op de uitgevoerde reparatie. Wij bieden u een garantie van 1 jaar. Wij durven u zulke lange garantie te bieden, omdat wij ervan overtuigd zijn dat wij goede kwaliteit leveren. Als u opzoek bent naar een telefoon reparatie Spijkenisse, neem dan contact op met KingTel. Dan kunt u gerust al uw vragen stellen aan een van onze werknemers.

Telefoon reparatie Spijkenisse

Contact

Wilt u meer te weten komen over telefoon reparatie Spijkenisse? Of heeft u een vraag over een van onze andere producten. Dan kunt u ons gerust telefonisch of via de mail bereiken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 273 2233. Als u liever een mail naar ons wilt sturen kan dat naar info@kingtel.nl. Komt u liever langs bij onze vestiging? Dan bent u natuurlijk van harte welkom, de koffie staat klaar! Adres: Broersveld 91 B 3111 LE Schiedam.