Telefoon maken Rotterdam

Telefoon maken Rotterdam? Heeft uw telefoon op een bepaalde manier schade opgelopen? Dan bent u bij KingTel aan het juiste adres. Wij van KingTel zijn namelijk een telefoon reparatie bedrijf met jaren ervaring. Ook maken wij gebruik van producten van de beste kwaliteit. In de tekst hieronder kunt u lezen over wat u niet moet doen als uw telefoon waterschade heeft. Ook beschrijven wij een aantal manieren die ervoor kunnen zorgen dat uw telefoon niet kapot gaat.

Waterschade telefoon – Telefoon maken Rotterdam

Het is heel vervelend als uw telefoon schade heeft opgelopen door water. Het is heel belangrijk om met uw telefoon het water zoveel mogelijk te vermijden. Maar heeft uw telefoon toch waterschade opgelopen? Het eerste wat u moet doen is uw telefoon direct uitschakelen. Dit kan er namelijk voor zorgen dat er geen verdere schade aan uw telefoon veroorzaakt kan worden. De combinatie van water en elektriciteit kan best wel gevaarlijk zijn. Het kan namelijk leiden tot kortsluiting, corrosie en oververhitting. En probeer uw telefoon ook niet in de oplader te stoppen. Nog een belangrijk punt wat u nooit moet doen met een telefoon met waterschade, is het verwarmen van de telefoon door middel van een föhn, magnetron, oven of verwarming. Door de warmte kunnen de interne producten gaan uitzetten en dat zorgt er voor dat het water zich makkelijker kan verplaatsen naar andere plekken in uw telefoon. Als op zoek bent naar telefoon maken Rotterdam, neem dan contact op met KingTel.

Mogelijke manieren om waterschade zelf op te lossen

Een van de eerste dingen die u moet doen als u bijvoorbeeld uw telefoon in het water heeft laten vallen, is het er uit halen van de accu en simkaart. Doordat de accu uit de telefoon kan er geen elektriciteit meer door uw mobiel circuleren. Het verwijderen van uw simkaart is handig om zo de schade op uw chip te beperken.

Wat u vervolgens kan doen is uw mobiel inpakken met gelzakjes van silica. Die zakjes zijn namelijk erg vocht absorberend. Als u die zakjes om uw telefoon wikkelt moet u er goed voor zorgen dat u de telefoon volledig bedekt. Wij snappen dat niet iedereen gelzakjes van silica in huis heeft.

Een goed alternatief is het gebruik maken van rijst. Rijst is namelijk ook vocht absorberend. Als u rijst wilt gebruiken moet u een bak vullen met rijst. Als u de bak met rijst klaar heeft staan kunt u de telefoon erin stoppen en overal goed bedekken met rijst. U moet uw telefoon daar minimaal 24 uur in laten zitten. Het beste is om uw telefoon 72 uur in de rijst te laten zitten. Zet de bak met rijst niet in de zon en probeer uw telefoon het liefst niet meer aan te raken. Er bestaat wel een kans dat de rijst een aantal kleine vlekjes achterlaat op uw telefoon. Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over wat u moet doen als uw telefoon waterschade heeft of telefoon maken Rotterdam. Neem dan contact met ons op.

Telefoon maken Rotterdam

Contact

Wilt u meer te weten komen over telefoon maken Rotterdam? Of heeft u een vraag over een van onze andere producten. Dan kunt u ons gerust telefonisch of via de mail bereiken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 273 2233. Als u liever een mail naar ons wilt sturen kan dat naar info@kingtel.nl. Komt u liever langs bij onze vestiging? Dan bent u natuurlijk van harte welkom, de koffie staat klaar! Adres: Broersveld 91 B 3111 LE Schiedam.