Screenprotector laten plaatsen

U kunt uw screenprotector laten plaatsen bij KingTel. Wij van KingTel plaatsen namelijk allerlei verschillende soorten screenprotectors. Ook plaatsen wij screenprotectors op Apple, Samsung, Huawei en nog veel meer merken. Wij plaatsen twee verschillende screenprotectors. Wij plaatsen namelijk tempered glass en privacy tempered glass. Privacy tempered glass is een tweede laag glas dat over het echte glas van uw device zit. Het biedt net als tempered glass bescherming voor het echte scherm. Maar wat privacy tempered glass zo uniek maakt is dat uw scherm alleen zichtbaar is voor u en niet voor om zittende. Als de persoon naast u mee wilt kijken lijkt het voor die persoon of uw telefoon uit staat. Dus wilt u een screenprotector laten plaatsen? Kom langs bij onze vestiging in Schiedam.

Voordelen van een screenprotector laten plaatsen

Er zijn veel voordelen om een screenprotector te laten plaatsen. Wij gaan de voordelen voor u uitleggen. Er zijn twee verschillende screenprotectors de een is van plastic en de ander van gehard glas. Wij plaatsen alleen screenprotectors van gehard glas.

Er zijn een aantal verschillende voordelen van gehard glas. Het grootste voordeel van gehard glas is dat het voorkomt dat het scherm breekt na een val. Dit is natuurlijk heel handig, want het laten vervangen of repareren van uw scherm kost veel meer tijd en geld.

Wat ook heel fijn is aan een screenprotector van verhard glas is dat het niet vervelend is tijdens gebruik. Dat komt omdat de screenprotector gewoon van glas is en dus voelt i daardoor bijna geen verschil tussen een glazen screenprotector of uw normale glas.

Voordelen van een privacy screenprotector

Privacy glas kent vele voordelen. In deze tekst gaan wij drie voordelen met u bespreken.

Het eerste voordeel is dat privacy glas niet alleen beschermt tegen barsten maar ook tegen krassen. Dit is handig wanneer u dan eens uw telefoon laat vallen of ergens tegen aan stoot met uw telefoon, waardoor het scherm niet meteen barst of bekrast raakt.

Het tweede voordeel van privacy glas is dat wanneer u het laat bevestigen bij een professional u gegarandeerd geen bubbels hebt. Dit is wel heel handig, want het hebben van bubbels onder uw scherm kan heel frustrerend zijn. En misschien wel de belangrijkste reden is de extra privacy. Bij een privacy glas wordt het normale zicht namelijk niet veranderd of verhinderd, maar vanuit andere hoeken is het beeldscherm niet zichtbaar. Dit komt doordat er verschillende lagen over het glas zitten. Dus u heeft er zelf geen last van, maar alleen de mensen rondom worden erdoor gehinderd.

Zoals u leest is een screenprotector laten plaatsen heel handig. Wilt u dus een screenprotector laten plaatsen? Neem dan contact met ons op of kom langs bij onze vestiging in Schiedam.

Screenprotector laten plaatsen

Contact

Wilt u meer te weten komen over screenprotector laten plaatsen? Of heeft u een vraag over een van onze andere producten. Dan kunt u ons gerust telefonisch of via de mail bereiken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 273 2233. Als u liever een mail naar ons wilt sturen kan dat naar info@kingtel.nl. Komt u liever langs bij onze vestiging? Dan bent u natuurlijk van harte welkom, de koffie staat klaar! Adres: Broersveld 91 B 3111 LE Schiedam.