Samsung reparatie Rotterdam

Samsung reparatie Rotterdam? Heeft u uw telefoon per ongeluk laten vallen en functioneert deze niet meer zoals het moet? Zoek niet verder dan Kingtel voor Samsung reparatie Rotterdam. Wij van Kingtel maken gebruik van originele onderdelen en hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van Samsung telefoons. Plan een afspraak in en laat uw mobiel er weer als nieuw uitzien.

Een van de meest voorkomende reparaties zijn schermreparaties. Gelukkig is dat bij ons zeer spoedig en vakkundig gerepareerd! Vergeleken met zaken zoals Mediamarkt bent u uw toestel geen weken of maanden kwijt, maar kunt u in onze winkel wachten totdat uw telefoon weer gerepareerd is. De onderdelen die wij gebruiken om Samsung telefoons te maken zijn van zelf van Samsung afkomstig en hebben precies dezelfde kwaliteit die u gewend bent. Wanneer u in onze winkel wacht totdat uw mobiel gerepareerd is heeft u de keuze om te genieten van onze heerlijke koffie terwijl wij aan de slag gaan. Heeft u nog meer vragen over Samsung reparatie Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat te doen bij waterschade? – Samsung reparatie Rotterdam

Samsung verkoopt de laatste jaren alleen nog maar telefoons op markt die waterdicht zijn. Hierdoor heeft het zetten van een Samsung telefoon in rijst geen zin meer. Als u bijvoorbeeld uw nieuwe Samsung Galaxy in een bak water laat vallen, zult u vast wel denken dat een Samsung waterdicht is, maar wij krijgen vaak nieuwe Samsung telefoons binnen met waterschade. Als u merkt dat uw Samsung rare kuren vertoont raden wij u aan dat u contact met ons opneemt. Zo kunnen wij u informeren wat u het beste kunt doen. Daarnaast kunt u voor Samsung waterschade ook gewoon bij ons terecht.

Samsung batterij vervangen

Gaat uw Samsung batterij kort mee en is het toestel toe aan een batterij vervanging? Laat ons voor een voordelige prijs uw Samsung batterij vervangen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw batterij weer problemen zal ervaren omdat wij alleen met originele Samsung batterijen werken.

Samsung reparatie Rotterdam

Contact

Wilt u meer te weten komen over Samsung reparatie Rotterdam? Of heeft u een vraag over een van onze andere producten. Dan kunt u ons gerust telefonisch of via de mail bereiken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 273 2233. Als u liever een mail naar ons wilt sturen kan dat naar info@kingtel.nl. Komt u liever langs bij onze vestiging? Dan bent u natuurlijk van harte welkom, de koffie staat klaar! Adres: Broersveld 91 B 3111 LE Schiedam