Macbook reparatie Rotterdam

Bent u opzoek naar een Macbook reparatie Rotterdam? Dan bent u bij KingTel aan het juiste adres. Een Macbook is een gevoelige laptop die redelijk snel schade op kan lopen. Vooral de adapter van de Macbook kan snel kapot of beschadigd raken. Daarom geven wij u in de tekst hieronder een uitleg over kapotte opladers en een aantal tips die u ervoor zorgen dat uw oplader minder snel kapot gaat.

Kapotte Macbook oplader – Macbook reparatie Rotterdam

Zoals de meeste mensen wel weten kunnen de opladers van Apple snel kapot gaan. Ook is dit het geval bij de Macbook opladers. Bent u opzoek naar een Macbook reparatie Rotterdam voor het laten repareren van uw oplader. Wij horen en lezen vaak dat de opladers van de Macbook snel kapot gaan en vroegen ons daarom af wat de reden daarvan is.
Wij zijn tot de conclusie gekomen dat de meest voorkomende oorzaak van de kapotte opladers is het verkeerd gebruik maken van de opladers. Daarom geven wij u later in de tekst een aantal tips om de levensduur van uw Macbook oplader te verlengen.

Tips voor gebruik van Macbook oplader

Wij snappen goed dat u niet elke maand een nieuwe oplader wilt aanschaffen of uw oplader wilt laten repareren. Daarom geven wij u in deze tekst drie tips over wat u wel en niet moet doen met uw Apple lader. Met behulp van deze drie tips kunt u de levensduur van uw adapter vergroten.

Goede Macbook oplader

De eerste tip die wij u gaan geven is een hele logische tip, maar toch gaan alsnog redelijk veel mensen hier de fout mee in. De eerste tip is het gebruik maken van de Macbook oplader die gemaakt is voor uw specifieke Macbook. Er kan namelijk een klein verschil zitten tussen opladers. Het gebruik maken van een verkeerde Macbook oplader kan schadelijk zijn voor uw Macbook. Let daarom goed op dat u nooit een lagere capaciteit oplader gebruikt dan uw laptop nodig heeft. Die combinatie is namelijk schadelijk voor uw laptop. Andersom kan het wel. Dus u kunt wel een sterkere oplader gebruiken dan uw Macbook nodig heeft. Dat heeft namelijk geen gevolgen. Heeft u nog een vraag over uw Macbook oplader of Macbook reparatie Rotterdam, neem dan contact op met KingTel.

Haal de stekker uit het stopcontact

De tweede tip is het halen van de stekker uit het stopcontact op het moment dat u geen gebruik maakt van uw oplader. Dit zorgt er namelijk voor dat uw adapter een stuk minder snel gaat slijten. Het zorgt er ook nog eens voor dat u minder stroom verbruikt. Een adapter die nog in het contact zit maar niet is aangesloten verbruikt alsnog stroom.

Rol de kabels van uw Macbook niet op!

De laatste tip die wij u meegeven is het nooit oprollen van uw Macbook oplader. Wij snappen dat dit super onlogisch is, want er zitten zelfs speciale haken aan waar u perfect uw oplader omheen kunt wikkelen. Maar het oprollen van de kabels is de grootste veroorzaker van interne kabelbreuken. Tijdens het gebruik maken van die clips wordt de spanning op de kabel te groot wat leidt tot schade aan de interne bekabeling. Uiteindelijk zorgt dit voor een kabelbreuk. Symptomen van een kapotte kabelbreuk is als uw oplader het soms wel en soms niet doet. Een oplossing voor het oprollen van uw lader is het maken van grote lussen en het dan bijvoorbeeld in uw tas opbergen op een plek waar zo min mogelijk spanning op de kabel te staan komt. Is uw oplader kapot of heeft u een vraag over Macbook reparatie Rotterdam? Neem dan contact op met KingTel en dan kunnen een van onze werknemers u verder helpen.

Macbook reparatie Rotterdam

Contact

Wilt u meer te weten komen over Macbook reparatie Rotterdam? Of heeft u een vraag over een van onze andere producten. Dan kunt u ons gerust telefonisch of via de mail bereiken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 273 2233. Als u liever een mail naar ons wilt sturen kan dat naar info@kingtel.nl. Komt u liever langs bij onze vestiging? Dan bent u natuurlijk van harte welkom, de koffie staat klaar! Adres: Broersveld 91 B 3111 LE Schiedam.