iPhone reparatie Schiedam

iPhone reparatie Schiedam? Een kapotte iPhone is natuurlijk erg vervelend en het liefst laat u uw telefoon zo snel mogelijk weer repareren. Gelukkig kunt u bij KingTel snelle iPhone reparatie Schiedam aanvragen. Wij hebben namelijk al jaren ervaring in het repareren van telefoons waardoor wij op een snelle en vakkundig manier uw telefoon kunnen repareren.

Kenmerken kapotte batterij – iPhone reparatie Schiedam

Iedereen die een telefoon of tablet heeft, zal het vast wel eens meegemaakt hebben, de batterij gaat ineens veel sneller leeg of uw devices zijn zelfs in 1 keer leeg. Dit komt door een kapotte batterij. Een kapotte batterij kan super frustrerend zijn en is ook nog eens slecht voor uw mobiel. Elke batterij zal op een gegeven moment wel eens kapot gaan. Bij een telefoon is dat ongeveer tussen de 300 tot 500 keer opladen. Er zijn een aantal manieren om een kapotte batterij te herkennen.

Opgezette batterij

Een opgezette accu is de gemakkelijkste manier om te kijken of uw batterij nog goed werkt. Dit doet u door middel van de accu uit uw telefoon te halen, waarna u kunt zien of de accu opgezet is of niet. Als u niet goed kunt zien of uw accu opgezet is, is er een trucje om het alsnog goed te testen. Dat trucje is het laten ronddraaien van de accu op een vlakke ondergrond. Als de accu dan gaat spinnen weet u zeker dat het tijd is om de accu van uw telefoon te vervangen. Als u iPhone reparatie Schiedam wilt laten uitvoeren, kunt u contact opnemen met KingTel.

Procenten van de batterij kloppen niet

Met het volgende kenmerk is het een stuk lastiger om op te merken of uw accu kapot is of niet. Dat is namelijk het percentage batterij dat uw telefoon aangeeft, als dat getal namelijk niet klopt met de hoeveelheid dat de telefoon wel bevat, is uw accu defect. Een oorzaak van dit kenmerk kan zijn het vaak kort achter elkaar opladen wordt. Hierdoor kan uw accu zich namelijk gaan vergissen in de hoeveelheid batterij dat er nu echt in de accu zit.

Telefoon valt zonder reden uit

Dit is de lastigste manier om er achter te komen of uw accu kapot is. Dit kunt u merken als uw telefoon of tablet ineens uit valt. Er bestaat ook een kans dat daarna uw device helemaal niet meer aangaat. Er is nog 1 manier om te proberen de accu te redden en dat is het laten kalibreren van de accu. Dit werkt echter niet altijd, maar het is wel een goede optie om in gedachte te houden. Het enige andere redmiddel is het laten vervangen van de accu. KingTel kan u helpen met het vervangen van uw accu of een andere iPhone reparatie Schiedam.

Iphone reparatie Schiedam

Contact

Wilt u meer te weten komen over iPhone reparatie Schiedam? Of heeft u een vraag over een van onze andere producten. Dan kunt u ons gerust telefonisch of via de mail bereiken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 273 2233. Als u liever een mail naar ons wilt sturen kan dat naar info@kingtel.nl. Komt u liever langs bij onze vestiging? Dan bent u natuurlijk van harte welkom, de koffie staat klaar! Adres: Broersveld 91 B 3111 LE Schiedam.