iPhone beschermglas

Heeft u interesse in een iPhone beschermglas voor uw mobiele telefoon? Dan bent u bij KingTel aan het juiste adres. Wij raden u aan om iPhone beschermglas door een professioneel te laten plakken op uw telefoon. Het grootste risico bij zelf plakken van screenprotectors is dat het vaak scheef wordt geplakt of dat er bubbeltjes onder het beschermglas van uw iPhone ontstaan. Kom langs bij onze winkel in Broersveld 91 B in Schiedam om dit te voorkomen. iPhone beschermglas? Dan is er geen betere optie dan KingTel!

Voordelen van iPhone beschermglas

Een groot gedeelte van de smartphones van tegenwoordig zijn voorzien van een screenprotector. Een screenprotector is dunne folie gemaakt van kunststof of gehard glas die het beeldscherm van uw smartphone beschermt tegen krassen, putjes en andere beschadigingen. Er zijn veel verschillende screenprotectors die allerlei voordelen met zich meebrengen.

Anti Reflecterende screenprotectors

Zo hebben wij anti reflecterende schermbeschermers. Die schermbeschermers buigen licht waardoor de reflectie van licht wordt vermindert wanneer het op het oppervlak van uw telefoon komt. Anti reflecterende of AR schermbeschermers zorgen ervoor dat consumenten beschermt zijn tegen ultraviolet licht en shittering van UVB stralen. Schittering van zonlicht die via het mobiel in de ogen van de gebruiker worden weerkaatst wordt door dit beschermglas geëlimineerd. En hierdoor verbetert en optimaliseert het de leesbaarheid van het scherm, wat van groot belang is voor optimale gebruiksprestaties. AR-beschermers maken het zo dat u duidelijk, snel en comfortabel kunt lezen zonder dat u uw ogen te veel hoeft te vermoeien.

Voordelige screenprotector bij Kingtel

Tegenwoordig hebben veel smartphones een doorlopend scherm met ronde hoeken. Dat zit fijn in de hand, maar het is vaak lastig om een iPhone beschermglas te vinden die uw beeldscherm goed tegen schade beschermt en er ook een beetje mooi uitziet. Bij Kingtel hebben wij een nieuwe type screenprotector die zo is gemaakt zodat het de scherm van uw smartphone compleet volgt. Deze screenprotector past dus perfect om uw smartphone en verstoord uw beeld niet. Daarnaast kunt u bij Kingtel ervoor kiezen om die screenprotector te combineren met een telefoonhoesje en dat allemaal voor een voordelige prijs!

Iphone beschermglas

Contact

Wilt u meer te weten komen over iPhone beschermglas? Of heeft u een vraag over een van onze andere producten. Dan kunt u ons gerust telefonisch of via de mail bereiken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 273 2233. Als u liever een mail naar ons wilt sturen kan dat naar info@kingtel.nl. Komt u liever langs bij onze vestiging? Dan bent u natuurlijk van harte welkom, de koffie staat klaar! Adres: Broersveld 91 B 3111 LE Schiedam