Computer reparatie Schiedam

Computer reparatie Schiedam? Valt uw computer of laptop ineens uit? Wordt uw laptop steeds slomer of geeft uw computer een foutmelding waar u niks van weet? Gelukkig kunnen wij van KingTel u helpen met het oplossen van de problemen die uw computer of laptop heeft. Wij bieden namelijk computer reparatie Schiedam aan. Wij van KingTel zijn een bedrijf dat iPhones, Samsungs, laptops, computers, iPads, tablets en nog veel meer kunnen repareren. Ook verkopen wij allerlei verschillende producten die u kunt gebruiken voor allerlei verschillende apparaten. Wij zitten met ons bedrijf gevestigd in Schiedam en zijn gespecialiseerd in het repareren van devices. Door onze jarenlange ervaring garanderen wij u goede kwaliteit producten en diensten.

Toetsenbord vervangen – Computer reparatie Schiedam

Zijn een aantal van uw toetsen op uw toetsenbord kapot, omdat u er misschien drinken overheen heeft laten vallen of misschien is het toetsenbord zelf gevallen? Wij van KingTel kunnen dit voor u oplossen, want wij bieden goede computer reparatie Schiedam aan. Er is helaas maar 1 oplossing voor het repareren van uw toetsenbord en dat is het vervangen van uw toetsenbord.

De tijd die wij nodig hebben voor het repareren van uw toetsenbord kan heel erg verschillen. Bij bijvoorbeeld laptop A is het een stuk gemakkelijker om het toetsenbord los te krijgen en vervolgens weer te monteren, terwijl het bij laptop B een stuk lastiger is om het toetsenbord te demonteren en daarna weer te monteren. Soms moeten wij ook een specifiek toetsenbord bestellen voor uw laptop. Dat is de reden dat wij u van tevoren geen tijd aangeven. Als u bij ons langs komt en ons laat zien welke laptop u heeft en/of u een specifiek toetsenbord wilt hebben of niet, kunnen wij u natuurlijk wel een tijd aangeven van hoe lang het ongeveer zal duren. Bent u geïnteresseerd in een computer reparatie Schiedam, kom dan gerust langs bij onze vestiging in Schiedam.

Computer reparatie Schiedam

Contact

Wilt u meer te weten komen over computer reparatie Schiedam? Of heeft u een vraag over een van onze andere producten. Dan kunt u ons gerust telefonisch of via de mail bereiken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 273 2233. Als u liever een mail naar ons wilt sturen kan dat naar info@kingtel.nl. Komt u liever langs bij onze vestiging? Dan bent u natuurlijk van harte welkom, de koffie staat klaar! Adres: Broersveld 91 B 3111 LE Schiedam.