Burga hoesjes

Bent u opzoek naar Burga hoesjes? Bij KingTel kunt u Burga hoesjes voor uw iPhone kopen. Een burga case heeft een stijlvol design. Ook zorgt het hoesje voor maximale bescherming van uw telefoon, maar het hoesje blijft alsnog dun in uw hand aanvoelen. De telefoon cases van Burga bevatten meestal ook een leuke en mooie print op de achterkant. De print is van hoge kwaliteit waardoor deze krasbestendig is en niet vervaagt. De hoesjes van Burga zijn ook op een duurzame manier gemaakt en zijn scheurbestendig wat er voor zorgt dat u niet regelmatig een nieuw hoesje hoeft aan te schaffen, omdat uw andere hoesje alweer kapot is gegaan.

Voordelen van Burga hoesjes

Er zijn heel veel voordelen aan het hoesje van Burga. In de tekst hieronder gaan wij een aantal van deze voordelen uitleggen. Om te beginnen is de uitstraling van het hoesje heel mooi. Dat komt door de mooie print van de Burga collectie.

Alle Burga hoesjes hebben ook een tweelaagse bescherming. De tweelaagse bescherming werkt als volgt. De eerste laag bedekt de telefoon met een zachte, schokabsorberende TPU hoes. Deze zorgt ervoor dat als u bijvoorbeeld uw telefoon laat vallen de impact op uw telefoon minder groot is, doordat het hoesje de grootste klap opvangt.
De schokabsorberende TPU hoes zorgt er voor dat uw telefoon veel minder snel beschadigd raakt als u uw telefoon per ongeluk laat vallen. De tweede laag is een hard case die u over de eerste laag heen kan klikken. Door deze twee lagen te combineren is uw telefoon nu super goed beschermd tegen vallen en andere alledaagse ongelukken.

Nog een voordeel van de Burga hoesjes is dat de hoesjes opstaande randen hebben bij de camera aan de achterkant van uw telefoon. Die randen zorgen ervoor dat de lens van uw achtercamera beschermt blijft. Ook zijn de knoppen bedekt. Met de knoppen bedoelen wij de uit en aan knop en de knoppen om het geluid te bepalen. Alhoewel er dus een laag over de knoppen heen zit zijn ze nog wel 100% functioneel. 

Burga hoesjes

Contact

Wilt u meer te weten komen over Burga hoesjes? Of heeft u een vraag over een van onze andere producten. Dan kunt u ons gerust telefonisch of via de mail bereiken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 010 273 2233. Als u liever een mail naar ons wilt sturen kan dat naar info@kingtel.nl. Komt u liever langs bij onze vestiging? Dan bent u natuurlijk van harte welkom, de koffie staat klaar! Adres: Broersveld 91 B 3111 LE Schiedam.